Stena line göteborg-fredrikshamn taxfree

by Henrik Schuberg

En seglatstur med Stena Line Göteborg-Fredrikshamn Taxfree

Lust att följa med på en färd genom den avkopplande atmosfären i det skärgårdrike havet Se fram emot en trevlig resa med Stena Line Göteborg-Fredrikshamn taxfree? Låter det intressant? Naturligtvis gör det det! Så klart upp, för det här kommer bli en spännande upplevelse!

Saker du bör veta om Stena Line Göteborg-Fredrikshamn Taxfree

Tid för Resan Typ av Biljett Faciliteter ombord
3.5 timmar Normal, Flexi, Premium Restaurang, Taxfree-butik, WiFi

Själva Resan: Från Göteborg till Fredrikshamn

Resan erbjuder en underbar vy av skärgården och när du kommer fram till Fredrikshamn, kommer du att mötas av den charmiga danska gästfriheten. Före du vet ordet av det, har du anlänt till ditt destination. Helt plötsligt kommer du att inse att du vill göra om hela resan igen.

Vad innebär Taxfree?

Så, vad betyder ”Taxfree”? Jo, det ger dig möjligheten att handla produkter utan moms, vilket kan innebära stora besparingar. Stena Line erbjuder en Taxfree-butik ombord där du kan hitta allt från parfym och kosmetika till sprit och choklad, allt till konkurrenskraftiga priser.

Varför Resa med Stena Line?

  • Prisvärd och bekväm resa
  • Möjlighet att shoppa taxfree
  • Kvalitetsservice från personalen

Med Stena Line blir din resa från Göteborg till Fredrikshamn en semester i sig. Förbered dig på en oförglömlig resa proppfull med fantastiska vyer, skön avkoppling och massor av underbara shoppingfynd att göra!

You may also like