Hur tar man en skärmdump på samsung

by Henrik Schuberg

Hur tar man en skärmdump på Samsung?

Det kan tyckas lite knepigt i början, men att ta en skärmdump på en Samsung-telefon är lika enkelt som att gå på promenad! Okej, kanske inte riktigt den promenaden, men nästan.

För att ta en skärmdump på din Samsung-telefon, följ dessa steg i ordning:

1. Välj det du vill ta en skärmdump av på skärmen.
2. Håll nere volym ned-knappen och strömknappen tillsammans tills skärmdumpen tas.
3. Skärmdumpen sparas automatiskt i din telefon.

Vanliga frågor om att ta en skärmdump på Samsung

Vems telefon är det som inte har tagit en skärmdump i någon punkt? Inte min, det är säkert! Men vi vet alla att beroende på märket kan varje telefon ha sitt eget lilla speciella sätt att ta en skärmdump.

Fråga Svar Mer information
Var sparas mina skärmdumpar? I din telefonens galleri eller i en specifik ”Skärmdumpar”-mapp. Du kan hitta dem genom att öppna ditt galleri eller filer-app.
Kan jag redigera mina skärmdumpar? Ja, med inbyggda redigeringsverktyg. Du kan beskära, rita, lägga till text, och mer!
Vad gör jag om min telefon inte tar skärmdumpar? Ta bort några gamla bilder eller filer som kan ta upp för mycket lagringsutrymme. Om det inte fungerar, försök att starta om din telefon.
Hur kan jag ta en skärmdump av hela sidan? Använd “Rullande skärmdump”-alternativ om din Samsung-modell stöder den. Du måste aktivera den från snabbinställningar efter en skärmdump togs.

Så, kompisar, där har ni det! Inget mer trixande med okända knappar eller oroliga sökningar på Google mitt på natten. Du är nu en mästare på att ta skärmdumpar på din Samsung-telefon. Hur känns det att vara på toppen? Fantastiskt, eller hur? Vi ses snart!

You may also like