12 pm pst to swedish time

by Henrik Schuberg

Vad är 12 PM PST i svensk tid?

Denna fråga kan ställas av många som gör affärer med partners i Pacific Standard Time (PST) zonen, som reser till eller från västra USA, eller ens av nattugglor som vill se överföringar i realtid från Hollywood. Att jämföra tidszoner kan vara krångligt, men här är svaret du söker: När klockan är 12 PM PST, är det 9 PM svensk tid.

Men tänk på att det kan finns några nyanser att förstå first.

Varför är det viktigt att jämföra tidszoner?

Nu för tiden när arbete, studier och även sociala sammanhang har blivit allt mer internationaliserade, är det otroligt viktigt att vara medveten om tidszonsskillnader. Kommunikationen kan bli försenad, eller värre, missförstånd och felaktigheter kan uppstå, om man inte tar hänsyn till tidszonsskillnaden.

Tidszon Land Tidsskillnad
Pacific Standard Time(PST) USA -9h
Central European Time (CET) Sverige +1h

Låter det fortfarande förvirrande? Gör om det till en lek!

Ett lätt sätt att koppla båda tidszonerna är att tänka på det som en vänlig fotbollsmatch mellan USA och Sverige, där matchen startar vid lunchtid i USA (12 PM PST) men det är kvällstid för svenska fans (9 PM svensk tid). Du behöver bara förställa matchen tid för att få din tid omvandlad!

Ett annat tips är att använda online tidszonsomvandlare, som kan göra jobbet åt dig och se till att du alltid är synkroniserad.

Så kom ihåg, nästa gång du funderar på, ”Vad är 12 PM PST i svensk tid?”, Kommer du att vara redo med svaret. Det är 9 PM svensk tid. Lycka till med att hålla tiden i schack!

You may also like